Стар Завет

Нов Завет

Галатите 1:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А на три години потоа отидов горе во Ерусалим, за да го видам Петар, и останав при него петнаесет дена.

Прочитајте целосна глава Галатите 1

Преглед Галатите 1:18 во контекст