Стар Завет

Нов Завет

Галатите 1:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А кога Му беше по волја на Оној, Кој ме оддели од утробата на мојата мајка и ме призва преку Својата благодат,

Прочитајте целосна глава Галатите 1

Преглед Галатите 1:15 во контекст