Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 4:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ја молам Еводија и ја молам Синтихија да бидат едномислени во Господа.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 4

Преглед Филипќаните 4:2 во контекст