Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 4:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Вие ми испративте во Солун, еднаш и двапати, за моја потреба.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 4

Преглед Филипќаните 4:16 во контекст