Стар Завет

Нов Завет

Филипќаните 4:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сè можам преку Христа, Кој ми дава сила.

Прочитајте целосна глава Филипќаните 4

Преглед Филипќаните 4:13 во контекст