Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Секогаш Му благодарам на мојот Бог, кога те спомнувам во своите молитви

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:4 во контекст