Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

благодат вам и мир од Бог, нашиот Татко, и од Господа Исуса Христа.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:3 во контекст