Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А заедно со тоа приготви ми и сместување, зашто се надевам дека преку вашите молитви ќе ви бидам даруван вам.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:22 во контекст