Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Да, брате, сакам да видам некаква полза од тебе во Господа. Освежи го срцето мое во Христа.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:20 во контекст