Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и до сестрата Апфија и до нашиот другар во војувањето Архипа и до твојата домашна црква,

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:2 во контекст