Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А ако ти направил некаква штета или ти должи нешто, стави го тоа на моја сметка.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:18 во контекст