Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сакав да го задржам при себе, за да ми служи место тебе во оковите за Евангелието.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:13 во контекст