Стар Завет

Нов Завет

Филимон 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Павле, затвореник за Христа Исуса, и братот Тимотеј до нашиот возљубен соработник Филимон,

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:1 во контекст