Стар Завет

Нов Завет

Евреите 7:28 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, Законот поставува слаби луѓе за големи свештеници, а зборот на заклетвата - дадена после Законот, Синот, Кој е усовршен довека.

Прочитајте целосна глава Евреите 7

Преглед Евреите 7:28 во контекст