Стар Завет

Нов Завет

Евреите 13:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Знајте дека нашиот брат Тимотеј е ослободен, ако дојде скоро, со него ќе ве видам.

Прочитајте целосна глава Евреите 13

Преглед Евреите 13:23 во контекст