Стар Завет

Нов Завет

Евреите 11:37 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Беа каменувани, со пила резани на две, на искушенија подложувани, умираа од меч, скитаа во овчи кожи и во козји кожи; во оскуднот, во неволји, во лоши постапувања,

Прочитајте целосна глава Евреите 11

Преглед Евреите 11:37 во контекст