Стар Завет

Нов Завет

Евреите 10:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А и Светиот Дух ни сведочи за тоа, откако рече:

Прочитајте целосна глава Евреите 10

Преглед Евреите 10:15 во контекст