Стар Завет

Нов Завет

Евреите 10:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Според таа волја осветени сме преку приносот на телото на Исуса Христа еднаш засекогаш.

Прочитајте целосна глава Евреите 10

Преглед Евреите 10:10 во контекст