Стар Завет

Нов Завет

Ефешаните 3:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

дека народите се сонаследници и припадници на истото тело, и заедничари на Неговото ветување во Христа Исуса, преку Евангелието,

Прочитајте целосна глава Ефешаните 3

Преглед Ефешаните 3:6 во контекст