Стар Завет

Нов Завет

Ефешаните 1:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

чие дејство го покажа во Христа, кога Го воскресна од мртвите и Го постави оддесно на Себеси во небесните места,

Прочитајте целосна глава Ефешаните 1

Преглед Ефешаните 1:20 во контекст