Стар Завет

Нов Завет

Ефешаните 1:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

во Кого и ние бевме избрани за наследници, зашто бевме определени однапред со одлуката на Оној, Кој прави сè по советот на Својата волја,

Прочитајте целосна глава Ефешаните 1

Преглед Ефешаните 1:11 во контекст