Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 5:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А кога поминаа околу три часа, влезе и неговата жена, не знаејќи што станало.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 5

Преглед Дела Ап. 5:7 во контекст