Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 3:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

скокна, се исправи и прооди; и со нив влезе во Храмот, скокајќи и фалејќи Го Бога.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 3

Преглед Дела Ап. 3:8 во контекст