Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 27:36 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И сите се ободрија, па и самите јадеа.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 27

Преглед Дела Ап. 27:36 во контекст