Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 26:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Кога за тоа патував во Дамаск со власт и налог од првосвештениците,

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 26

Преглед Дела Ап. 26:12 во контекст