Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 22:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Додека тие викаа така, ги мавтаа своите облеки и фрлаа прав во воздухот;

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 22

Преглед Дела Ап. 22:23 во контекст