Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 19:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но бидејќи некои беа корави и непокорни, и зборуваа зло за Патот пред множеството, тој отстапи од нив и ги оддели учениците, и секојдневно проповедаше во училиштето на некој си Тиран.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 19

Преглед Дела Ап. 19:9 во контекст