Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 19:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така Господовото слово растеше силно и преовладуваше.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 19

Преглед Дела Ап. 19:20 во контекст