Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 13:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

кој беше со проконзулот Сергиј Павле, умен човек. Овој ги повика Варнава и Савле и посака да го чуе Божјото Слово.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 13

Преглед Дела Ап. 13:7 во контекст