Стар Завет

Нов Завет

Дела Ап. 10:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И додека Петар уште размислуваше за видението, Духот му рече: „Еве, те бараат тројца мажи;

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 10

Преглед Дела Ап. 10:19 во контекст