Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И така, ние сме должни да ги примаме таквите, за да станеме соработници за вистината.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:8 во контекст