Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

кои пред црквата ја посведочија твојата љубов; ќе направиш добро, ако ги испратиш по начин, како што е достојно пред Бога,

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:6 во контекст