Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Возљубен мој, постапуваш верно во сè што правиш за браќата, и тоа за туѓинците,

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:5 во контекст