Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Возљубен мој, ти посакувам да ти биде добро во сè и да бидеш здрав, како што и е добро на твојата душа.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:2 во контекст