Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

а се надевам дека ќе те видам скоро, и ќе разговараме усно.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:14 во контекст