Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Возљубен мој, не угледувај се на злото, туку на доброто. Кој прави добро од Бога е; кој прави зло, не Го видел Бога.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:11 во контекст