Стар Завет

Нов Завет

3 Јован 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Старешината до возљубениот Гај, кого го љубам во вистина.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:1 во контекст