Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 4:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Отсега натаму ми е подготвен венецот на правдата, што ќе ми го даде во оној Ден Господ, Праведниот Судија, и не само мене, туку и на сите, кои го возљубија Неговото јавување.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 4

Преглед 2 Тимотеј 4:8 во контекст