Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 3:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но нема да напредуваат веќе, зашто нивното безумие ќе се открие пред сите, како што се откри и на оние двајца.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 3

Преглед 2 Тимотеј 3:9 во контекст