Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 3:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

кои учат секогаш, а никогаш не можат да дојдат до познавањето на вистината.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 3

Преглед 2 Тимотеј 3:7 во контекст