Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 3:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто од детството ги познаваш Светите Писма, кои можат да те направат мудар за спасение преку верата во Христа Исуса.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 3

Преглед 2 Тимотеј 3:15 во контекст