Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 1:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Му благодарам на Бога Кому Му служам уште од моите прародители со чиста совест, спомнувајќи те постојано - ноќе и дење - во своите молитви;

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:3 во контекст