Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 1:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ да му даде милост на Онисофоровиот дом, зашто повеќе пати ме охрабруваше и не се засрами од моите окови,

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:16 во контекст