Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Павле, апостол на Христа Исуса по Божја волја, според ветениот живот во Христа Исуса,

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:1 во контекст