Стар Завет

Нов Завет

2 Солунците 3:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Самиот Господ на мирот да ви даде мир секогаш и на секаков начин. Господ да биде со сите вас!

Прочитајте целосна глава 2 Солунците 3

Преглед 2 Солунците 3:16 во контекст