Стар Завет

Нов Завет

2 Солунците 2:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, тајната на беззаконието веќе дејствува, само да се отстрани од средината оној, кој сега ја задржува

Прочитајте целосна глава 2 Солунците 2

Преглед 2 Солунците 2:7 во контекст