Стар Завет

Нов Завет

2 Солунците 2:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А ние сме должни секогаш да Му благодариме на Бога за вас, браќа, од Господ возљубени, зашто Бог ве избра од почеток за спасение, преку осветувањето на Духот и вера во вистината,

Прочитајте целосна глава 2 Солунците 2

Преглед 2 Солунците 2:13 во контекст