Стар Завет

Нов Завет

2 Солунците 1:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

така што ние сами се фалиме со вас меѓу Божјите цркви заради вашето трпение и верата во сите ваши гонења и маки, што ги поднесувате.

Прочитајте целосна глава 2 Солунците 1

Преглед 2 Солунците 1:4 во контекст