Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 3:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

кои го очекувате и забрзувате доаѓањето на Божјиот ден, кога запалените небеса ќе се распаднат и вжарените стихии ќе се стопат?

Прочитајте целосна глава 2 Петар 3

Преглед 2 Петар 3:12 во контекст