Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 1:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

а знаењето со воздржливост; а воздржливоста со трпение; а трпението со побожност;

Прочитајте целосна глава 2 Петар 1

Преглед 2 Петар 1:6 во контекст